Zevenklapper voor Mulier JO15-1

Alweer de 7e wedstrijd van het seizoen , nu tegen het onbekende DFC een combinatie van Dronrijp/Foarut, voor de wedstrijd moest Melis wat improviseren , want Melle, Pierjan en lieuwe Meint waren er niet. Gelukkig waren de jo13 afgelast , waardoor Joran meteen aan de bak kon en hadden we Jari en Jelmer K. op de bank voor noodgevallen. Mulier probeerde vanaf het begin te combineren, maar speelde eigenlijk te onrustig en met lange halen gauw thuis te voetballen en dat moet je nou net niet doen in een wedstrijd, DFC was nou ook niet heel gevaarlijk , maar de achterhoede moest af en toe toch wel uitkijken voor rare situaties voor de goal van Thijs. In de 4e minuut was het bijna raak voor Mulier, maar Simon zijn schot ging net naast, in de 10e minuut kreeg ook Jelmer V. een kans, maar ook zijn schot ging net naast. 5 min. later was het spits Chris die met een mooie uithaal de lat raakte , DFC was dus al 3 keer gewaarschuwd. De druk was er wel maar de echte overtuiging miste ik nog weleens in de wedstrijd , in de 19e minuut was het dan eindelijk raak , een voorzet van Simon kwam terecht bij Vincent die met een mooi schot de keeper verraste 1-0. Toen was het een kwartiertje aanmodderen voor beide ploegen, het was nog steeds te onrustig in het veld en soms werd er ook slordig gevoetbald maar de ene week is de andere week niet en dat is maar goed ook , anders hadden we wel in Spanje gevoetbald. In de 33e minuut was het linksbuiten Simon die even zijn befaamde turbo aanzette en met een mooi bekeken voorzet de geheel vrijstaande D-JUN. Joran bediende en beheerst afrondde 2-0, dit werd tevens de ruststand. In de rust gaf Melis zijn bekende peptalk, want dat het allemaal wat beter moest was wel duidelijk. Na de rust werd het gelukkig ook wel wat beter , want in de 52e minuut besliste Simon de wedstrijd na een mooie voorzet van Chris 3-0. Een paar minuten later was het diezelfde Chris , die met een mooie boogbal de keeper verraste 4-0 [zeker geleerd uit zijn RES tijd]. In de 64e minuut was Jelmer K. aan de beurt die ingevallen was voor Jari met een mooie kapactie verschalkte hij zijn tegenstander en schoot de bal hard in de goal 5-0, een minuut later was het Simon die nu op rechts stond en ook Simon kapte zijn tegenstander uit in het strafschopgebied en schoot beheerst de 6-0 binnen. En nog was de koek niet op voor dit team, want in de 70 minuut was het Jelmer V. die de eindstand van 7-0 op het scorebord zette. Alweer een ruime overwinning voor de mannen van Tjeerd , Melis en Obe , een iets mindere wedstrijd en toch 7 keer scoren, dan heeft het team het toch goed gedaan.