Weergaloos J010-2 winterkampioen 2019/2020

Achteraf gezien zijn we wellicht wat te licht ingedeeld, maar dat maakt de prestatie van dit team er niet minder om. Want wat een geweldig seizoen heeft JO10-2 gehad!! Geen enkele wedstrijd werd dit seizoen verloren of überhaupt gelijkgespeeld. Alle wedstrijden – dus ook de beker – werden omgezet in winst. En dat terwijl je tegenstanders hebt zoals bv ONS Sneek JO10-1 en Leeuwarden Zwaluwen 10-2. Teams uit grote steden van grote clubs met zou je zeggen veel jeugd en talent. Denk ook aan tegenstanders als Leovardia JO10-2, Terschelling JO10-1 en Franeker JO10-2. Geen van allen had een kans tegen de dadendrang “ons” sv Mulier JO10-2 team. 
 
En als je nu denkt… wow dat is best knap. Dan maken we dit verhaal nog wat sterker, want dit team heeft in het gehele kalenderjaar 2019 zelfs geen enkele officiële wedstrijd verloren! 26 competitiewedstrijden werden achter elkaar gewonnen. 26 ja! Ongekend knap! Wat een topjaar voor dit team. Wij zijn dan ook ontzettend trots op ze. 
 
Het geheim achter dit succes? Zonder al te veel details weg te geven zeggen wij: drive en teamspirit. Knokken met z’n allen. Geen teamgenoot in de steek laten en de wil om te winnen. Ook al zit het soms even tegen, dit team blijft altijd vechten. Ze geven nooit op. Prachtig!
 
Het komend seizoen zal het ongetwijfeld lastiger worden, maar dit nemen ze ons niet meer af. Wij blijven knokken en leren. Elke week weer. Lekker fanatiek trainen en met 100% inzet wedstrijden spelen.
 
Tot volgende seizoen. Fijne winter! 
 
Groeten Marco en Folkert
 
Van linksboven naar rechtsboven: Marco Menage, Roos Menage, Sem van der Wei, Cody Terpstra, Ryano Koopman en Folkert van der Wei
Van linksonder naar rechtsonder: Jelte Jorna, Piet Mullers, Ylva Oudekerken en Michael Boersma. (Op de foto ontbreekt Niels van Berkum.)