Weer grote opkomst onder de jeugd bij het Jan Cuperustoernooi!

Afgelopen zaterdag hebben 80 jeugdspelers hun kunsten weer vertoond in de Schutterveldhal in Sneek tijdens het Jan Cuperustoermooi.

De JO7 en JO9-2 speelden een 4 tegen 4 toernooi met finales en de jongens en meiden van de JO11 en MO11 speelden 5 tegen 5 ook met finales. Het is toch voor de meesten wel even wennen in de zaal. De bal gaat veel sneller, dus je moet snel handelen. Toch ging het steeds beter. Hoewel een paar teams een aantal goede spelers hadden kwamen toch de teams die beter overspeelden als winnaars van het veld. Er waren mooie en spannende finales te zien met als uiteindelijke winnaars:

Duitsland; met Sara, Jelte, Annigje en Durk Pieter

PSV; met Mirjam, Harm Jacob, Ties, Jarno en Sven

Daarna speelden de JO13 met de MO15 ook 5 tegen 5 met finales. De JO15 en de JO17 hadden 3 teams. Hier werd er 2x tegen elkaar gespeeld.  Ook hier moest men flink wennen aan het zaalvoetballen en werd er vooral te weinig gebruikt gemaakt van de keepers, terwijl die prima kunnen meevoetballen. Het zorgt vooral voor meer rust in je spel. Ook hier kwamen  de teams die het beste combineerden en goed verdedigden als winnaars uit de bus. Dit waren:

Real Madrid; met Johannes, Melle, Marten, Femke, Marrit en Martha

Schalke 04; met Jorrit, Simon V, Simon B, Colin  en Sietse

De jeugdcommissie was zeer tevreden over de gehele dag. De deelname was prima en er waren mooie en  sportieve wedstrijden! Tot slot bedanken we scheidsrechters Enno en Hidde dat ze weer bereid waren om te fluiten.

De jeugdcommissie

12 januari 2017 svmulier Jeugd No Comments