VTOC Voetbalschool verlengt trainingen bij SV Mulier

Beste ouders en verzorgers/sters,
 
Vanaf september vorig jaar heeft Voetbal Totaal Opleidingscentrum (VTOC) op de vrijdagavond trainingen gegeven op ons sportcomplex. De spelers/speelsters die hieraan mee hebben gedaan hebben veel geleerd en bovendien met veel plezier getraind. Ook de jeugdcommissie is erg tevreden over de trainingen en het contact met VTOC.
 
Na overleg met VTOC zijn we verheugd te melden dat VTOC doorgaat met de trainingen vanaf vrijdag 2 maart 2018. Naast de trainers van VTOC worden er ook trainingen gegeven door trainers van SV Mulier. Deze trainers zullen worden begeleid door een trainer van VTOC.
 
Voor de duidelijkheid: VTOC is een voetbalschool en opleiding voor alle jongens en meisjes in de leeftijd van JO8 – JO15 (7 jaar t/m 14 jaar) die de ambitie en de wil hebben om onder leiding van ervaren trainers te willen leren voetballen en hun voetbal kwaliteiten te verbeteren.
 
De inschrijving is weer open en iedereen kan zich weer inschrijven.
De kosten voor voor mee doen zijn voor de spelers en speelsters die al getraind hebben onder VTOC € 125,-  en voor de nieuwe aanmeldingen € 149,—(= incl. tenue).
 
VTOC begint vrijdag 2 maart en in totaal zal de periode bestaan uit 12 trainingen. Inschrijven kan via deze link http://www.voetbaltotaal.info/formulier/
 
We hopen op weer een grote deelname en VTOC ziet ernaar uit om jullie op het sportcomplex te begroeten om weer leuke en leerzame trainingen te geven.
 
De jeugdcommissie van de SV Mulier
30 januari 2018 svmulier Jeugd No Comments