VTOC trainingen begonnen bij SV Mulier!

Het aankomende seizoen zullen er bij SV Mulier extra trainingen worden gegeven door het Voetbal Totaal Opleidingscentrum (VTOC). VTOC is een voetbalschool en opleiding voor alle jongens en meisjes in de leeftijd van de JO8 – JO15 (7 jaar t/m 14 jaar) die de ambitie en de wil hebben om onder leiding van ervaren trainers te willen leren voetballen en hun voetbal kwaliteiten te verbeteren. Alle trainingen en wedstrijden zijn onder leiding van gediplomeerde trainers van VTOC.

De VTOC is ontwikkeld om kinderen met plezier beter te leren voetballen en te ontwikkelen in hun spel. Ieder kind kan meedoen, ongeacht het niveau. De opleiding is club onafhankelijk. Er worden 16 trainingen en 4 wedstrijden gegeven op de vrijdag.

Afgelopen vrijdag was de eerste training. Onder leiding van Marcel en Danny Wagenhuis werden er vooral partijvormen gegeven. Dit om een goede indruk te krijgen van de spelers en het niveau. Volgende week komen er 2 trainers bij! Voor de kinderen van 6/7 jaar komt een specifieke trainer, gespecialiseerd in kinderen van deze leeftijd. Om in spelvorm de kinderen te wennen aan de bal. Bij de JO11/JO10 zal er veel op techniek worden getraind en bij de oudere jeugd komt het tactisch inzicht ook aan de orde.

De start is geweest! We zien nu al uit naar komende vrijdag! Overigens is het best wel aardig om eens een kijkje te gaan nemen op het sportveld! De trainingen zijn van 18:00 tot 19:15 uur!

Sportieve groet,

De jeugdcommissie van de SV Mulier

7 september 2017 svmulier Bestuur No Comments