Voetbalseizoen ten einde: competities worden niet meer hervat

De KNVB heeft besloten om alle competities per direct te beëindigen. Het seizoen 2019-2020 zal dus niet afgemaakt worden.

De KNVB heeft dit direct bekendgemaakt na de door het kabinet aangekondigde maatregelen op 31 maart 2020 om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Klik hier voor het volledige bericht van de KNVB.

Er zullen geen kampioenen, promovendi en degradanten worden benoemd. Alle teams die dit seizoen uitkwamen in de A-categorie, waaronder Mulier 1, starten komend seizoen in dezelfde klasse als waarin ze dit seizoen uitkwamen. Alle ploegen uitkomend in de B-categorie (alle overige teams van Mulier) kunnen zich zoals gebruikelijk inschrijven voor het gewenste niveau 

Natuurlijk zien we bij SV Mulier niets liever dan volle velden met voetballende kinderen en volwassenen, maar omwille van de veiligheid is dit dus geen optie. Hoe moeilijk dat ook te accepteren is voor spelers, vrijwilligers en ouders. Als iedereen de overheidsmaatregelen blijft naleven, kunnen we dit virus verslaan en kunnen we er volgend seizoen weer vol tegenaan!

Het bestuur van SV Mulier