Verslag Scharnegoutum VR1 – Mulier VR1

Daar stonden we dan midden in de regen in Scharnegoutum, goed monnig te dwan. Na een regenachtige warming-up kwam het zonnetje. Zonder keepster Femke en met twee speelsters uit arum, begonnen we wat in een fantasie opstelling aan de wedstrijd, maar we verblikten net.

Her en der wat chaotisch, maar aan het einde van de eerste helft ineens BAM, marchje scoort! En hoe dan?! Prachtig in het korte hoekje. Helaas had Scharnegoutum ook al 4x gescoord dus gingen we met een 4-1 achterstand de rust in.

Na een warm bakje thee met zonder suiker en een peptalk begonnen we aan de tweede helft met een nieuwe fantasieopstelling. Na wat ploegen op het natte veld BAM scoorde Renate, maar helaas ook de tweede helft wist Scharnegoutum al een paar keer te scoren dus gingen we het veld af met   7-2 verlies.

Met opgeheven hoofd en frisse moed kijken we uit naar volgende week tegen FC Harlingen.