Verslag QVC 4 – Mulier 2

Voor de derde keer dit seizoen moest Mulier het opnemen tegen een team van QVC, de voorgaande 2 potjes eindigden in 2 verliespartijen. Mulier is dus gebrand om deze keer QVC wel te verslaan. Jaap hield de kaarten lang tegen zijn borst voor hij de tactiek onthulde, fel beginnen. De koude dampen kwamen nog van het veld waar de zon vol scheen op de koude ondergrond. Een prachtig plaatje als je thuis voor de tv zat, op het veld was het bibberen geblazen.

Tactiek besproken, warming up gehad we kunnen beginnen. Op een slecht veld was het moeilijk voetballen voor Mulier. Ook doordat QVC vooral kwam om te schoppen. Het ingeslepen tiki taka spel zit er vandaag niet in dus moet er uit een ander vaatje getapt worden. Gelukkig kunnen de heren dit ook en Mulier begint sterk.

Na een goede aanval komt het dan ook verdient op voorsprong de joker van de laatste weken Siepel flikt het weer 0-1. Hierna stort QVC als een kaartenhuis in elkaar. Door het vele schoppen, gooiden ze hun eigen ruiten in wat resulteerde in een kaart. Van de 10 minuten met een man meer kon Mulier helaas niet profiteren.

Nadat het weer 11 tegen 11 werd viel er pas wat te juichen. Een goede rush van Melvin rond hij zelf af met een geplaatst schot in de korte hoek 0-2. Mulier is veel beter maar mist wat precisie waardoor de 0-3 uitblijft. Pieter KJ teistert de lat nog 2x met vlammende schoten, 1 schot was zo hard dat de lat langer door trilde dan de gemiddelde vibrator van Kim Holland.

Nog in de eerste helft kroonde Sybren zich tot koning van de eerste helft met een goede actie schiet hij de bal diagonaal in de winkelhaak van de goal, geweldig doelpunt 0-3. (Hier schrok hij zelf ook van) QVC zat echter nog wel te azen op een doelpunt dus was het nog steeds alle hens aan dek voor Mulier. Dit doelpunt viel dan ook en we gingen rusten met 1-3.

De tweede helft was vooral tegenhouden maar QVC kan niet meer dan dat ene doelpunt bij elkaar boeren. Na een stroeve start zijn de kaarten nu opnieuw geschud en is Mulier weer op de klaver. Langzamerhand settelt het zich in de bovenste regionen van de kelderklasse.

Oowja Paulinho was nog mee met de vrouwen waar hij het verschil niet kon maken ze verloren met 4-1 van Beetgum. Hij kon zijn visie helaas niet overbrengen, hij was volgens betrouwbare bronnen ook vaak afgeleid en niet bij de les.

#mulier3 #tientsiesiiiik #latjetik #stavoren #jaaphaaltdekerst#deinum#nog2tegaan

27 november 2018 svmulier Mulier 2 No Comments