Verslag Mulier 2 – Oudega 2

(En een klein beetje persoonlijke frustratie)

Een makkie moest het worden. Tegen de hekkensluiter. Onderschatting is altijd een slecht teken en dat bleek ook ditmaal weer het geval.

Mulier begint sterk aan de eerste helft en heeft het betere van het spel het is niet groots maar dat hoeft ook niet. Doelpunten van Sybren, Thomas en jahoor daar was ie weer Hindrik. Hij was geprikkeld door het verslag en zijn transverwaarde stijgt naar 3 bounty’s. We gaan met 3-0 rusten. Niks aan de hand.

2e helft wel wat aan de hand Mulier verzwakt en laat Oudega terugkomen tot 3-2. Meestal is een siepel om te huilen maar deze niet hoor, hij flikt het weer. 4-2 in the pocket nog maar 10 minuten. Je raad het al er zat een gat in the pocket zwak/niet ingrijpen zorgde ervoor dat het uiteindelijk 4-4 werd. Een slechte uitslag tegen een matig team dan is er maar 1 vraag die opspeelt.. #haaltjaapdekerst?

De frustratie komt er vandaag volledig uit dus ik ga nog even door.

Dan nog wat anders, eenmalig beloofd. Er valt me namelijk wat op van de week. Eind november en de kerstversiering pronkt al in/op het merendeel van de huizen. Sinterklaas heeft zijn stoomboot nog niet eens gestart mensen! Iedereen heeft het over het belang van de traditie maar hij wordt voordat hij lang en breed vertrokken is ingeruild voor de Amerikaanse commercie.

Het is alsof je vrouw je inruilt voor een dikke versie van jezelf terwijl je nog niet eens weg bent. Ik zeg ruil het dan helemaal in. Ouders zullen er echt naar uitzien om hun kinderen te laten geloven in een dikke man in een slee die de wereld overvliegt met vliegende rendieren. Die met elfen op de Noordpool woont terwijl die langzaam afbrokkeld, succes!

1 voordeel wou er niks over zeggen maar je bent wel gelijk van de zwarte Piet discussie af. Ga er toch wat over zeggen. Hoor altijd het argument het is kwetsend ben vroeger wel eens zwarte piet genoemd. No shit Sherlock. Net als mensen met bril Harry potter, kale mensen biljartbal en halfkale mensen badmuts etc. Als dat het ergste is wat je is overkomen heb je geen reden om boos te zijn. Ik werd wel slissende slang genoemd, boehoe. Je ziet me ook niet met mijn medeslissers naar Emmen afreizen om het terrarium van de slangen onder te spugen, schreeuwend dat het niet meer kan.

Maar goed ik ben niet pro/anti. Ben je vroeger uitgescholden nou #metoo deal with it. Iedereen heeft gescholden en is uitgescholden niet huilen je wordt voorbereid op het leven!

Was getekend een gefrustreerde verslaggever.

Eenmalig beloofd ✌️#tientellen

4 december 2018 svmulier Mulier 2 No Comments