Verlies Mulier 1, opmerkelijke zege JO17

Het is Mulier zaterdag niet gelukt om voor een verrassing te zorgen op bezoek bij de nummer 2 van de ranglijst vv Heerenveen.

Net als vorige week tegen koploper IJVC werd er goed weerstand geboden, maar uiteindelijk kwamen de Witmarsumers toch tekort. Het werd 3-1 voor de thuisploeg. Maker van het doelpunt van Mulier was Siebe Jan Otten.

De jeugd deed het heel wat beter. Alle teams die in actie kwamen wisten te winnen. De JO12 de MO15 hadden een vrij gemakkelijke ochtend maar opmerkelijk was vooral de zege van JO17, want zij speelden tegen het nog ongeslagen Oudehaske JO17-1. De basis werd gelegd in de eerste helft, want met goed spel en mooie doelpunten stond er na 45 minuten 3-0 op het scorebord. Na een meer spannende dan goede tweede helft werd het uiteindelijk 4-2.

Volgende weekend is het pasen en dan is er traditioneel een inhaalprogramma. De senioren hebben dan ook echt vrij maar voor de jeugd staan er wel wat wedstijden op het programma. JO11, JO15 en MO15 spelen thuis en JO17 speelt uit in Grou.

10 april 2022 svmulier Verslagen No Comments