Veel jeugd bij het Jan Cuperuszaalvoetbaltoernooi!

Afgelopen zaterdag was weer het jaarlijkse Jan Cuperus zaalvoetbaltoermooi in Sneek. Dit jaar, onder de jeugd, weer meer deelnemers (totaal 65) dan vorig jaar, ondanks dat de oudere spelers van de JO15 met de senioren meededen.

De JO8 en JO9 speelden 6 tegen 6 met de regels van het pupillenvoetbal. We hebben hiervoor gekozen, omdat we na de winterstop starten met een JO8 team. Met dit toernooi een mooie gelegenheid om nu al te oefenen. In het begin was het wat wennen, maar er werd steeds beter gevoetbald. Onder deze groep alleen maar winnaars!

Bij de JO10 en JO11 werd er ook prima gevoetbald. Hier werd er 5 tegen 5 gespeeld. Feyenoord was duidelijk de sterkste in de poule, maar had het in de finale erg lastig. Vlak voor het einde wist men gelijk te maken en na penalty’s werd het team de terechte winnaar:

Bij Feyenoord speelden, Sverre, Ryano, Esmee, Dylan, Thomas en Durk-Pieter.

De jongens en meiden van de JO12, JO13, JO15 en MO15 speelden ook een competitie 5 tegen 5. Het begin was stroef, maar verder in het toernooi werd er steeds beter gevoetbald. Uiteindelijk waren hier de terechte winnaars:

Barcelona met Mirthe, Joran, Lian, Youp en Ties.

De jeugdcommissie was zeer tevreden over de gehele dag. Er waren veel ouders aanwezig, er waren meer deelnemers en er waren mooie en sportieve wedstrijden!

De jeugdcommissie

er zijn geen afbeeldingen gevonden

9 januari 2020 svmulier Jeugd No Comments