Uitslagen zaterdag 16 april

Gisteren was het weer een drukte van belang op de velden en alle teams van Mulier kwamen in actie.  Het was een mooie dag. Hier een overzicht.

Weer geen winst voor eerste elftallen, het tweede slaat wel toe
Mulier 1 moest uit bij Woudsend. Er werden genoeg kansen gecreeërd maar de bal wilde er niet in. Tot overmaat van ramp werd er zelfs een penalty gemist. De thuisploeg wist wel 2x te scoren en dus bleef Mulier met lege handen achter.
Het tweede deed het uitstekend door met 2-1 te winnen van ONS Sneek 3.
De vrouwen speelden thuis tegen een combinatieteam van WWS en Warga. Na een 3-1 voorsprong werden de goals wat te makkelijk weggegeven en ging tegenstander WWS/Warga er met de 5-3 winst vandoor. Wederom onnodig en zuur voor de dames.

MO13 en MO17 in sneltreinvaart richting kampioenschap?
Het was wel een succesvolle dag voor de meisjesteams van Mulier. Een degelijke overwinning tegen de nummer 2 Roden MO17-1 leverde een nog ruimere marge op voor de MO17 in de hoofdklasse. Van deze wedstrijd zijn overigens mooie foto’s gemaakt, bekijk ze snel op https://www.ktpnieuwroden.nl/post/mulier-mo17-vs-roden-mo17-4-0
MO13 kreeg er 5 om de oren tegen Franeker maar scoorde zelf 7x dus ook zij gingen vrolijk verder met winnen. Voor de beide teams komt een feestje nu wel heel erg dichtbij….

JO13 en JO17 blijven het goed doen
Zowel de JO13 als de JO17 staan naar weer een winstpartij op een keurige tweede plaats in de stand.

Verlies voor JO15 en JO11
JO11 was kansloos bij ONS Sneek en JO15 ging helaas nipt het schip in tegen SJO DFC uit Dronrijp en Menaldum.

Veel doelpunten bij de jongste jeugd
De JO8 en de JO9 kwamen thuis in actie om 9 uur en na veel doelpunten van alle 4 de ploegen ging iedereen tevreden naar huis.