Uitje voor jeugdteams O-11 en O-13 zeer geslaagd!

Een activiteit voor de jeugdteams O-11 en O-13 moest er dit jaar nog georganiseerd worden. Wat is er nou leuker dan met deze teams lekker naar Jumpstyle Heerenveen te gaan!! Voor degenen die niet weten wat dit is, het is een hal met ongeveer 1000 vierkante meter springplezier, in de vorm van trampolines en matten! Bezeren is (bijna) onmogelijk!

Op vrijdag 8 juni was het dan zover, rond 16.00 uur zijn we uit Witmarsum met een stuk of acht auto’s vol enthousiaste kinderen vertrokken richting Heerenveen. Toen we hier aankwamen mochten de kinderen eerst lekker even rondkijken onder het genot van een zakje chips. Tegen 17.00 uur konden de kinderen speciale sokken halen om aan te doen en kregen ze een beetje uitleg wat wel/niet mocht. Daarna was het GAAN!!!

Wauw wat lijkt de groep kinderen dan groot maar wat verdwijnen ze snel op de verschillende trampolines. Vooruit, achteruit, radslag, salto’s, backflips, werkelijk alles kwam voorbij. De rijders (die eerst onder het genot van een drankje dit alles zaten te bekijken), werden nu toch ook wel een beetje enthousiast en gingen toch ook maar een paar sokken halen. Onder het mom van ‘we moeten ook een paar foto’s nemen’ gingen zij ook de trampolines op. En in hun enthousiasme werden er toch ook werkelijk wat salto’s gemaakt in plaats van foto’s…

Na een uurtje (het was voor de meesten veel te kort) werden we er weer af gehaald en konden we heerlijk genieten van lekkere patatjes en een ijsje. Hierna zijn we bezweet en wel weer richting Witmarsum gereden waar we een uur of 19.00 weer arriveerden.

Maar wat was dit een geslaagd uitje! Foto’s vindt u hier.

De activiteitencommissie.

13 juni 2018 svmulier Jeugd No Comments