SV Mulier Witmarsum zoekt train(st)er/coach voor vrouwenteam

SV Mulier uit Witmarsum zoekt vanaf komend seizoen 2018-2019 een nieuwe train(st)er/coach voor haar dameselftal. Het team komt momenteel uit in de vierde klasse.

Wie zoeken wij?
Het team zoekt een enthousiaste train(st)er die die de groep veel kan leren, maar vooral de vrouwen met plezier laat voetballen. Sterke communicatievaardigheden zijn noodzakelijk om goed in contact te blijven met speelsters en de technische commissie. Ook sociale vaardigheden en inlevend vermogen zijn erg van belang. Het team is een mix van jonge en meer ervaren speelsters. Bovendien zijn er een aantal nieuwe speelsters aan het team toegevoegd.

Takenpakket
Als train(st)er wordt verwacht dat je op maandag- en woensdagavond de trainingen verzorgt (Mulier biedt hulp aan met onder andere het VTON-programma). Op zaterdagen ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van het elftal. Vergoeding in overleg. SV Mulier beschikt op het moderne sportcomplex It Fliet over een gewoon grasveld en een kunstgrasveld.

Interesse?
Mocht je interesse gewekt zijn, neem dan contact op met of stuur direct uw CV en motivatie naar Geert Sprik van de technische commissie van SV Mulier, via info@svmulier.nl of 06-46587339.

3 juli 2018 svmulier Bestuur No Comments

Ontdek meer van SV Mulier

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen