SV Mulier der wer even wikein op út!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Eindelijk was het zover… SV Mulier mocht weer even fan de pôle. Het voetbalseizoen was namelijk nog niet helemaal ten einde. Want in het weekend van 16/17 juni stond het jaarlijkse voetbaltoernooi in Didam weer op het programma. Het wel bekende Nevelhorsttoernooi! Na een wat turbulent seizoen, was dit een mooie afsluiter. Mulier is elk jaar goed vertegenwoordigd. Zowel het mannen- als vrouwenteam van Mulier gingen daar de strijd (met hun zelf?) aan. Het weekend begint altijd goed met het standaard recept: met z’n allen heerlijk dineren bij de Mac Donalds in Heerde. Na het 3 gangen-diner zetten we af naar Didam. Skettens was al even eerder vertrokken om hun vakantie alvast in te luiden.

Elk jaar worden we warm onthaald en met een kar naar onze legertent gebracht (toch een beetje een kampioensgevoel). Wanneer we neergestreken zijn voor de tent met een campinggevoel en een heerlijk bakje kan het weekend beginnen. Het opgestelde reglement van de dames werd gezamenlijk even doorgenomen en ondertekend met handtekeningen. Zodat de verassingen dit jaar minder groot zijn. Daarna kon het feest echt los! Dit jaar was het thema ‘gender neutraal’… Dus alles mag en alles kon. Met de snelle planga’s die sneller zijn dan Usain Bolt op speed was het mooie feest de vrijdagavond zo voorbij. De mannen met een heerlijk motto op de rug (rara, welke oud-speler van het 1e elftal heeft deze spreuk bedacht?) en de dames in hun legeroutfit, want inderdaad, ook vrouwen mogen ons land verdedigen! Het thema werd in ieder geval goed vertegenwoordigd. Na een heerlijk ontbijtje en een bakje koffie begint zaterdagochtend het toernooi. Onder het mom van ‘’s avonds een vent ‘s ochtends een vent’ stond bijna iedereen op tijd op het veld om te ballen. Zou het Mulier lukken om dit jaar mooi af te sluiten? En kunnen de dames van Mulier hun titel prolongeren? Het antwoord is helaas nee. Maaaaar er werden mooie passes gegeven en combinaties gemaakt. Af en toe een mooi staaltje voetbal. Met een wonderbaarlijke tactiek maar ook met waardeloze ballen en ballen die finaal gemist werden. Al met al een waardeloos optreden van Mulier, maar daar zijn we inmiddels aan gewend. Sommigen hadden het kruid vrijdagavond te veel verschoten. We kunnen concluderen dat de derde helft dit weekend beter op ons lijf geschreven is.  Zaterdagmiddag gingen sommige heupjes alweer los en kon het feest weer beginnen.

Op karakter bereikten sommigen de tent. Zaterdagnacht ging de boel als vanouds los. Er werd volop gedanst en gesjanst en er werden dansmoves vertoond waar Michael Jackson jaloers op zou zijn geweest. Na het vermoeiende toernooi en een ‘drege’ nacht, nog even bijkomen in een lekkere hottub van de buurvrouw. Zij werd hiervoor nog vriendelijk bedankt. Met op de zondag een heerlijke opgieting in de sauna, die trouwens verdacht veel op een kleedkamer leek. Dat sommige spelers naar de sauna gaan was duidelijk te zien in de zwaaiende handdoek moves waarmee de lucht lekker werd verspreid. Dus zeer ontspannen werd de reis naar Friesland weer gemaakt. Al met al een geslaagd weekend! Didam, tot volgend jaar!

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”15301,15302,15303,15304,15305,15306,15307,15308″][/vc_column][/vc_row]

24 juni 2018 svmulier Club No Comments