Sportcomplex SV Mulier kleurde vrijdag Königsblau!

Afgelopen vrijdag was het sportcomplex omgetoverd tot een Schalke 04 trainingslocatie. Maar liefst 54 voetballers en voetbalsters hadden zich opgegeven voor de FC Schalke 04 clinic.
De Schalke voetbalshirts voor de voetballers en voetbalsters lagen al gereed in de kleedkamers, maar eerst werd er in de kantine nog uitleg gegeven over de gehele dag. De groep werd verdeeld in vier, aangezien er ook vier trainers waren, die door FC Schalke 04 waren opgeleid. Na een gezamenlijke warming up kregen de vier groepen een gevarieerd trainingsprogramma voorgeschoteld. De oefeningen waren wisselend, technisch en soms best wel lastig, maar vooral leerzaam.
Na het ochtendprogramma werd er in de kantine een lekkere lunch voorgeschoteld. De middagtraining bestond uit een toernooivorm en werden er dus vele partijtjes gespeeld.
Rond 15:30 uur was iedereen moe en voldaan. Het was een leerzame, gezellige en mooie zonnige dag geweest.
De Schalke trainers waren zeer tevreden over het verloop van de dag, over de jeugd en de samenwerking met SV Mulier. Gezien een aantal positieve reacties van spelers denken we dat de jeugd zich ook prima heeft vermaakt!
Foto’s van de voetbaldag vindt u hier
6 mei 2018 svmulier Jeugd No Comments