Sinterklaas op bezoek bij SV Mulier!

Maandag 3 december was het zover, Sinterklaas zou een bezoekje brengen aan SV Mulier. Hier mochten de jongste voetballertjes bij zijn. De JO7-1, JO9-1, JO9-2, JO10-1 en een paar spelers van de MO-13 zaten keurig om 15.45 uur in de kantine te wachten, maar al wat kwam….geen Sinterklaas. Gelukkig had de activiteitencommissie voor wat kleurplaten gezorgd, zodat men zich niet ging vervelen, maar wachten duurt altijd lang!

Rond een uur of 16.00 waren er een aantal kinderen die wat zagen bewegen op het kunstveld….dus alle kinderen renden natuurlijk richting het kunstveld. Daar waren inderdaad twee Pieten, helemaal alleen. Ze zaten te wachten op hun teamgenoten, maar die kwamen maar niet opdagen! Gelukkig wilden de kinderen wel even met de Pieten trainen zodat ze toch nog konden opwarmen  Als klap op de vuurpijl mochten ze nog een partijtje met de Pieten spelen (die de Pieten overigens verloren hadden met 3-1).

Daarna kwam gelukkig Sinterklaas het veld op lopen met de rest van de Pieten! De hele optocht ging naar de kantine, waar een mooie stoel voor Sinterklaas klaar stond. Hier kon Sinterklaas mooi even vertellen dat hij voor alle kinderen een kadootje had meegebracht. Bij ieder kadootje had Sinterklaas een mooi, persoonlijk verhaaltje uit het grote boek! Ondertussen zorgden de Pieten ervoor dat er wat lekkers werd uitgedeeld, zodat iedereen rustig naar elkaar kon luisteren. Na een klein uurtje had iedereen een mooi pakje in de hand en werd er afgeteld om tegelijk het pakje te openen(onder toezicht van een aantal ouders die inmiddels al stiekem binnen waren gekomen). Hierna was het voor Sinterklaas en zijn Pieten weer tijd om te gaan. Iedereen heeft hem toegezongen en uitgezwaaid en daarna was het voor iedereen weer tijd om naar huis te gaan.

Bedankt Sinterklaas en zijn Pieten en bedankt kinderen, het was een hele gezellige middag!

Foto’s van deze gezellige middag vindt u hier

De activiteitencommissie.

12 december 2018 svmulier Jeugd No Comments