Sinterklaas bij Mulier!

Op vrijdagmiddag 2 december had de jongste jeugd van Mulier (leeftijd JO-8 en JO-9) een hele mooie actieve pietenmiddag in ons complex.

Om 16.30u werden ze verwacht in de kantine. Toen iedereen er was verschenen er ineens 5 pietjes die met gekke kunstjes binnenkwamen. Alle pietjes namen een groepje van 2 a 3 kinderen mee voor allemaal spelletjes in het complex. In elke box was er een spelletje, er was een woordzoeker, een puzzel, een rebus, maar ook het afmaken van Sinterklaasliedjes. De kinderen moesten pakjes wegen (de zwaarste eruit zoeken) en ruiken aan pakketjes, er was een spelletje waarbij ze met koekjes moesten rekenen. En bij één spelletje moesten ze naar het kunstveld om met de bal twee keer op een pietje en twee keer op een leeuw te schieten. Bij ieder spel konden ze een letter verdienen en uiteindelijk vormden de letters het woord lekkernij, wat de pietjes dus vervolgens uitdeelden aan de kinderen.

Ook hadden de pietjes nog een verrassing, ze gingen even weg om vervolgens met een grote zak met cadeautjes terug te komen. Voor ieder kindje was er een cadeautje wat natuurlijk met luid gejuich ontvangen werd. Gevolg: allemaal blije gezichten!

Al met al was de middag wel een beetje uitgelopen, dus niet iedereen heeft alle spelletjes kunnen doen. Uiteindelijk gingen de laatsten pas tegen 18.00u weg. Maar wel allemaal met een grote glimlach!! Tot volgend jaar!!

Groetjes de activiteitencommissie,

Akke, Anieta en Janke

6 december 2022 svmulier Jeugd No Comments