Scheidsrechters in het zonnetje gezet

De Week van de Scheidrechter is een initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 3 tot en met 11 oktober 2020.

Tijdens deze week wil Mulier en de KNVB zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! 

Alle ruim 35.000 (assistent-)scheidsrechters vanuit de KNVB een persoonlijk, digitaal bedankje voor hun inzet.  Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten.

Ook Mulier wil de scheidsrechters bedanken voor hun inzet. We vinden het belangrijk dat scheidsrechters zich gewaardeerd voelen. Hierom hebben we op zaterdag 3 oktober de scheidsrechters van de senioren in het zonnetje gezet.

Op onderstaande foto’s Sjerp Jan Heeres die de wedstrijd tussen Mulier VR1 en De Wâlde VR1 floot en Johan Bergsma die de wedstrijd tussen Mulier 3 en Oudega 1 op een deskundige manier leidde.

Bedankt namens het bestuur, vrijwilligers en spelers van SV Mulier!