Samen leren door samen te presteren!

In de aankomende herfstvakantie organiseert textielstra.nl in samenwerking met de voetbalvereniging LAC Frisia 1883 op sportpark De Magere Weide in Leeuwarden de textielstra.nl voetbaldagen, kortweg de TVD.

De TVD biedt jeugdspelers de mogelijkheid gedurende twee dagen hun vaardigheden te verbeteren. Dat gebeurt onder leiding van gediplomeerde en professionele trainers met het doel om door samen te presteren samen te leren. Of met ander woorden, samen als voetballer of als voetbalster beter te worden.

De trainingen zijn bestemd voor zowel jongens als meisjes in de leeftijdscategorie van 6 t/m 12 jaar. Men hoeft geen lid van een voetbalclub te zijn. Vriendjes of vriendinnetjes  die (nog) niet op voetbal zitten, kunnen dus ook meedoen.

De TVD duren twee dagen. Daarbij kun je kiezen tussen maandag 24 en dinsdag 25 oktober of woensdag 26 en donderdag 27 oktober 2016. Bij beide sessies krijgen de deelnemers op beide dagen een lunch aangeboden, terwijl tijdens de trainingen uiteraard voor voldoende drinken wordt gezorgd. Die trainingen worden overigens afgewerkt in speciaal daarvoor ontworpen kleding en dat kledingpakket mogen de deelnemers houden.  Tenslotte – en niet onbelangrijk – is er op alle dagen van begin tot het eind medische begeleiding aanwezig.

Wil je meer informatie over de TVD. Kijk dan op www.textielstravoetbaldagen.nl. Daar kun je je ook inschrijven. Maar wees er snel bij, want er kunnen zowel op maandag en dinsdag als op woensdag en donderdag maar 60 voetballers en voetbalsters meedoen.

29 september 2016 svmulier Jeugd No Comments