Ruime overwinning voor Mulier JO15-1

Op Zaterdag  10 Nov was er een thuiswedstrijd voor Mulier jo15-1 tegen SDS/Nijland jo15-3 , deze ploeg stond 5e dus we waren op onze hoede voor deze ploeg. Voor de wedstrijd kregen we goed nieuws van de KNVB , we waren vrijgeloot voor de beker , dus overwinteren in de ”CHAMPIONS LEAGE”  het eerste doel was bereikt. In de 8e min was het raak voor Mulier, Chris maakte de 1-0 en de toon was dus gezet door Mulier , alleen lang mocht Mulier niet genieten van de voorsprong , keeper Erik verwerkte een bal niet goed en schoot de bal in de voeten van de spits van SDS/Nijland die wel raad wist met dit buitenkansje. Mulier was wat zoekende en ging af en toe slapjes de duels aan , door de gelijkmaker werd Mulier wat wakker geschud en Chris kreeg in de 13e minuut een grote kans om zijn 2e goal te maken, maar zijn schot ging net naast. In de 17e min stoomde Pierjan wat naar voren en bereikte Simon die zijn man uitkapte en beheerst de 2-1 maakte, in de 20e minuut kreeg Mulier een corner die genomen werd door Nick de bal kwam voor de voeten van Thijs en zonder na te denken hard de bal achter de keeper schoot 3-1. 3 minuten later deed SDS/Nijland weer wat terug een prachtige lobgoal zorgde voor de aansluitingstreffer 3-2, Mulier was duidelijk heer en meester in het veld mooie aanvallen waren er te bewonderen en dat leverde in de 28e minuut een treffer op , Simon werd vast gehouden in het strafschopgebied en Simon benutte zelf de penalty 4-2. Vlak  voor rust maakte Simon de 5-2 mede door een geweldige steekpass van Marten op Simon ,de beste helft is altijd de 2e helft en dat bleek ook nu weer het geval , want 5 minuten na rust werd er een aanval  opgezet door Nick en met een lange bal op Simon , die op zijn beurt  een mooie voorzet afleverde op Thijs die de bal in het doel schoot 6-2. Daarna ging het hard met de doelpunten , want een minuut later maakte SDS/Nijland er 6-3 van , weer een minuut later was het Pierjan die met een prachtige steekpass, Simon aan het draven zette en met zijn snelheid de achterhoede achter zich liet en beheerst de bal langs de doelman schoot 7-3. Mulier bleef lekker combineren en SDS/Nijland deed weinig en hield alleen maar tegen, in de 51 minuut mocht Thijs scoren na een mooi steekpass van Simon 8-3. 3 minuten later was daar de kleine ”TIJGER” van het middenveld Vincent die met een prachtig schot de 9-3 scoorde en nog vonden de jongens dit niet genoeg , want de wilden graag de 10 halen en die eer was voor Pierjan die verwoestend uithaalde en hij schoot de bal in de kruising 10-3. In de 63e min had Pierjan de smaak wat te pakken en schoot hij vanaf de zestien de bal wederom in de kruising 11-3, toen ging het weer snel, een minuut later was het Simon die de achterhoede wat aan het dollen was [dat krijg je natuurlijk met deze stand]en de bal mooi voorzette bij de 2e paal en daar stond Vincent helemaal vrij en met een mooi schot belande de bal achter de keeper 12-3. De eindstand werd bepaald door Jelmer die ook even een goal wilde meepikken 13-3. Weer een mooie overwinning voor de boys , volgende week een vrij weekend en daarna gaan we ons weer opladen voor de volgende thuiswedstrijd op 24 November aanvang 09.30.