René Anema nieuwe hoofdtrainer SV Mulier

Met ingang van het seizoen 2017-2018 is René Anema de hoofdtrainer van SV Mulier uit Witmarsum. Hij wordt de opvolger van Marco Vlap die heeft aangegeven na dit seizoen te willen stoppen als hoofdtrainer.

De 33-jarige inwoner van Balk is voor Mulier zeker geen onbekende. Zijn hele jeugd heeft hij in Witmarsum gewoond en was hij als keeper actief bij Mulier. Bij het grote publiek is hij misschien beter bekend als kaatser, en dan met name als de winnaar van de PC van 2012.

In het dagelijkse leven is Anema leraar lichamelijke opvoeding. Ondanks dat hij nog jong is, heeft hij al de nodige ervaring als trainer. Na actief te zijn geweest als trainer bij de reserves van ONS Sneek en Balk, is hij momenteel bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bij tweedeklasser De Wâlde.

Het enthousiasme van René, de intentie om Mulier binnen een paar jaar weer terug te brengen naar de derde klasse en de voorkeur voor aanvallend voetbal, gaf voor Mulier de doorslag om met René in zee te gaan. We wensen René dan ook veel plezier en sportief succes bij Mulier en hopen op een vruchtbare samenwerking.

Het bestuur van SV Mulier