Ook Black Boys JO15-1 kan Mulier JO15-1 niet stoppen

Op Zaterdag 6 okt was black boys de tegenstander , geen onbekende voor Mulier, want voor de beker werd al met  11-0 gewonnen.  Black boys had een week van tevoren met 8-0 gewonnen dus we waren gewaarschuwd. We kwamen aardig uit de startblokken zette meteen goed druk en kregen wat wat mogelijkheden, een mooie steekbal van Nick op Simon die beheerst de 1-0 kon binnen schieten. Niet lang daarna stond de verdediging wat te slapen en kon men niet voorkomen dat de spits alleen op Erik af ging en de trekker overhaalde 1-1. We waren dus even gewaarschuwd door Black boys , daarna ging het weer wat beter en verder er lekker gecombineerd. In de 24e min was het spits Thijs die met een prachtig schot de keeper verraste 2-1, twee minuten daarna werd de wedstrijd beslist door Jelmer die de uit de kluts beheerst binnen schoot 3-1. Black boys kwam er niet meer aan te pas en begon meer te praten dan te voetballen, In de 31e minuut gaf Jelmer ook een mooie steekpas op Simon die weer een mooie goal maakt 4-1. Mulier wilde korte metten maken met Black boys voor de rust , de ruststand werd bepaald door Thijs die uit een corner van Simon de 5-1 binnen schoot. De tweede helft werd een formaliteit , black boys deed er alles aan om de wedstrijd dood te laten bloeden, veel irritaties en kleine overtredingen . Mulier bleef wel lekker voetballen en creeerde talloze kansen , maar de spelers beloonde hun zelf niet en dat is wel jammer . In de 62e minuut was het Johannes die zo door de verdediging heen walste en mooi de eindstand op 6-1 zette. Weer een mooie overwinning voor de JO15 , die nu mooi een week kan uitrusten en dan op 20 Oktober weer gaat spelen voor de beker tegen LAC Frisia.