Oefenwedstrijd ‘boppeslach’ voor onze vereniging

De oefenwedstrijd van sc Heerenveen tegen FC Volendam (uitslag 3-1) gister was een groot succes. Wat een mensen! Wat een entourage! Wat een geweldige avond!! En wat zijn we overladen met complimenten. Van bezoekers, van FC Volendam, maar vooral vanuit het sc Heerenveen kamp. Wat waren ze blij met ons prachtige veld, ons complex en de geweldige organisatie. Een groot compliment voor ons allemaal. 

Wij – als jubileumcommissie – zijn ontzettend trots op dat we dit mogelijk hebben kunnen maken. En we willen dan ook alle vrijwilligers en sponsoren die zich hebben ingezet om dit mogelijk te maken enorm bedanken. Zonder jullie had dit niet gekund. Natuurlijk ging niet alles perfect, maar globaal gezien hebben we een hoog niveau gehaald. Heb je feedback voor ons? Laat het ons aub weten via de mail op 50jaar@svmulier.nl

Wat ons betreft komt er volgend jaar een vervolg. Met zijn allen weer de schouders er onder! Als club, als vereniging in het spier voor sv Mulier! 

Voor nu op naar het volgende feestje: ons jubileumweekend! Heb je je al aangemeld voor het onderlinge mix-toernooi? En de aansluitende bbq? Of die spectaculaire helicoptervlucht over Witmarsum, Pingjum, Schettens en Schraard. 

Tot snel!

Met sportieve groet,

De jubileumcommissie