Nieuwe week, nieuwe kansen…

Na het verlies van vorige week zouden we ons vandaag herpakken, was de bedoeling… Us Lys was er weer bij dus niks zou ons kunnen weerhouden van een goed resultaat. De aftrap wordt genomen in het zonnige Witmarsum en na 15 secondes hebben we de eerste goal al om de oren, maar we laten de koppen zeker niet hangen. Susan en Aukje staan namelijk super te dekken achterin.

De eerste kans voor Mulier was helaas buitenspel. Daarna schiet Ester de bal tegen de paal. Dit wordt gevolgd door een kleine kans van Sanne, maar die was goed te houden voor de keeper van AVC. AVC houdt erg veel druk. Doordat ze zo hoog spelen krijgen we een vrije trap tegen, en dit op de 16. Gelukkig staat Femke super te keepen dus niks aan de hand. Vervolgens Ester met de megakans, die helaas voor de rechterpaal langs draait. Vervolgens wordt er even goed gecombineerd door Mulier. We leken de eerste helft dan ook gewaagd aan onze tegenstander, dit doordat het spel constant heen en weer ging.

Dan wordt een bal die voor de goal langs gepasst wordt, onderschept door AVC en wordt de 0-2 gemaakt. Daarna een prima aanval van AVC waar een mooie goal uitkomt, een bal door de verdediging die vrij ingeschoten kon worden, 0-3. De laatste 5 minuten van de eerste helft is AVC overheersend, hierdoor wordt het opeens heel chaotisch in de 16, gelukkig kon het opgelost worden met een corner waar geen goal uitkwam. Daarmee eindigen we dus de eerste helft.

Over de 2e helft viel niet veel te vertellen naast dat er vanuit de kant van Mulier weinig gecreëerd werd. We kregen namelijk nog 4 goals tegen, waarvan 1 een penalty! Door een brute ingreep van Femke werd de penalty gegeven. Uitslag: 0-7. Ondanks alles scheen de zon en hebben we lekker gebald. Hopelijk komt daar de volgende keer ook nog een positieve uitslag bij!