Mulier VR1 nog altijd (doel)puntloos

Op zaterdag 12 oktober stond voor froulje van Mulier een uitwedstrijd tegen SDS op het programma. Met een ruime selectie van maar liefst 17 speelsters, en Jesse als vlagger, vertrokken we naar Oosterend.

Bij aankomst kregen we te horen dat we op gras moesten voetballen. In de box kregen we een peptalk van Geert en werd de opstelling bekend gemaakt. Omdat er maar liefst 17 speelster waren, was het aardig gezellig op de bank.

Gelijk na de aftrap werd al snel duidelijk dat SDS de bovenliggende partij was. De eerste 10 minuten zat Mulier er goed op, maar helaas vielen daarna al snel de tegendoelpunten. Het was wat rommelig bij Mulier waardoor er op een paar uitbraken na, veel op de helft van Mulier gevoetbald werd. We gingen de rust in met een flinke achterstand.

Na een theetje, een opstelling verandering en een peptalk van Geert gingen we vol goede moed de tweede helft in. De tweede helft ging van start en al snel werd duidelijk dat iedereen wou scoren bij SDS. En helaas, na een tijdje, had bijna iedereen wel een goal achter haar nam staan. De tweede helft verstreek en de wedstijd liep richting de 90 minuten. Door een handsbal in het 16 metergebied gaf Mulier nog een penalty weg. Die penalty werd helaas goed benut door jawel, de keepster van SDS.

Na nog een paar minuten te hebben gespeeld floot de scheidsrechter af en de eindstand was 17-0. Helaas was SDS een maatje te groot voor de dames van Mulier. Volgende week hebben we vrij, maar die zaterdag daarop gaan we voor de winst. De aftrap is om 14:00 uit tegen QVC in Stavoren.