Mulier JO15-1 wint als team van DFC JO15-2

Onder leiding van coach Obe moest Mulier  het opnemen tegen DFC uit Dronrijp/Menaldum. Op papier een sterke tegenstander met grote jongens en een zeer snelle spits en ook de keeper was 2 meter!!, DFC begon sterk en meteen liet de spits van zich horen , hij liep de laatste man eruit en liep alleen op de keeper af en faalde niet 0-1. Mulier liet zich niet van de wijs brengen door deze vroege tegenslag, en begon meteen weer druk te zetten op de achterhoede. Als snel werd het 1-1 door Simon , die de keeper verschalkte , Mulier won ook steeds meer duels en speelde weer als een echt team. In de 20e min  werd het zelfs 2-1 door Pierjan , die uit een mooi genomen vrije trap de bal binnen schoot. De snelle spits werd wel gezocht  , maar Johannes of Melle stonden steeds goed opgesteld en schakelde steeds de spits uit. Vlak voor rust was het spits Nick, die de bal in het strafschopgebied rustig aannam en met een bekeken schot de 3-1 binnen schoot. Na rust had Mulier de wind in de rug en daar werd in de 2e helft goed gebruik van gemaakt , Mulier had het middenveld goed in handen en achterin stond het als een huis. Vlak na rust was het wederom Simon die voor de 4-1 zorgde, daarna werd Mulier wat slordiger en dacht men dat de wedstrijd al binnen was, er werd niet meer goed verdedigd en er werd slordig gevoetbald en binnen 6 minuten werd het 4-3. Gelukkig ging daarna de knop weer om en werd er weer keurig gecombineerd en strijd geleverd, want direct na de 4-3 werd het door Pierjan 5-3 en was het geloof bij DFC gebroken. De laatste 10 minuten werd DFC helemaal weggespeeld door Mulier , mede ook omdat het als team heel goed kan voetballen en voor elke meter werd gestreden. In de 62e minuut was het Simon die zijn 3e van de wedstrijd maakte, door de bal voorbij de keeper te schieten 6-3. 2 minuten later lag de bal alweer in de goal , want Pierjan maakte uit een vrije trap er 7-3 van. De keeper van DFC was wel 2 meter maar de hoge ballen waren te “heet” voor hem en daar profiteerde Mulier enkele keren van, de eindstand werd nog 8-3 , doordat Pierjan zijn 4e van de wedstrijd maakte . En zo kan dit team en Obe als coach terug kijken op een prachtige wedstrijd met veel passie en strijd en verdiend de 3 punten binnen haalde.