Mulier JO15-1 walst over Black Boys JO15 heen

Op Zaterdag 8 September ging de JO 15 naar Sneek om te voetballen tegen Black Boys JO15, na een paar weken trainen , was iedereen er klaar voor . Nick Visser , Vincent Beersma en Lieuwe Meint Postma waren overgekomen van de JO13 , terwijl  Chris de Boer transfervrij uit Bolsward kwam. Hoofdcoach Tjeerd met zijn assistenten Melis en Obe hadden een mooie opstelling bedacht , maar wisten natuurlijk niet hoe dit zou uitpakken. Binnen een paar minuten kregen we daar al een antwoord op , want Simon Bergsma maakte al heel snel de 0-1. Black Boys kwam er niet aan te pas en niet snel daarna schoot Pierjan v/d Houw met een mooie boogbal de 0-2 binnen, met 2 snelle buitenspelers werd er lekker gecombineerd , een minuut later stond de teller op 0-3 rechtsbuiten Lieuwe Meint Postma pikte ook zijn goal mee. De tegenstander  was te zwak om het Mulier moeilijk te maken, Nieuwkomer Chris de Boer schoot beheerst de 0-4 binnen . Daarna ging het wel heel hard , want nog geen 5 minuten later schoot middenvelder Jelmer de Vries de 0-5 binnen , dit werd tevens de ruststand. Na de rust speelde Nick Visser in de spits ipv. Chris de Boer , zijn eerste balcontact was ook meteen een goal 0-6 , het ging nu meer op een slachtpartij lijken , maar er kwamen ook wat slordigheden om de hoek kijken, het werd allemaal wat statisch en iedereen wilde wel een goal maken. Na 20 minuten begon Mulier weer te voetballen en werd er soms prachtig gecombineerd , Pierjan maakte zijn 2e doelpunt 0-7 en daarna ging de naaimachine weer draaien , 2 minuten na de 0-7 scoorde ook Simon zijn 2e doelpunt 0-8. De naaimachine was nog niet klaar met naaien , want 6 minuten later wilde ook Simon Ulbe meedoen met dit doelpunten festijn 0-9 , nu wilde het team ook de 10 op de teller en deze eer pakte Vincent met beide handen aan , met een mooi  bekeken schot [binnenkant voet] maakte hij er 0-10 van. In de laatste minuten schoot ook Nick zijn 2e binnen en zo bepaalde hij de eind stand op 0-11. Deze eindstand staat als een huis en hierop kunnen we weer  op borduren naar de volgende tegenstander   toe , want we gaan hopelijk nog wel wat zwaardere tegenstanders voor de kiezen ,maar dat is voor latere zorg ,hier mag je even van genieten.