Mulier JO15-1 verliest onnodig van ONS Sneek

Na een weekje rust ging Mulier jo15 met goed vertrouwen naar ONS uit Sneek, na 2 gewonnen wedstrijden stond men er goed voor in de competitie. Na 6 min was het al 0-1 voor Mulier, Simon zette de bal mooi voor en Pierjan kon van dichtbij in het doel schieten. Mulier was iets beter dan ONS in het begin van de wedstrijd , in de 17e min was het bijna 0-2 maar zijn schot ging net over. Erik had het niet zo moeilijk het eerste half uur, vlak voor rust kreeg Simon nog een kans, maar zijn schot werd knap gered door de keeper van ONS. Na rust werden we wat slordiger en lieten ONS in de wedstrijd komen, vlak na rust ging de linksbuiten van ONS er van door en kapte de verdediging en keeper uit en scoorde op fraaie wijze 1-1. Mulier was even de weg kwijt en lieten ONS maar voetballen en werden ook gevaarlijker dan de 1e helft. Toch kwam Mulier weer op voorsprong een schot van Chris werd los gelaten door de keeper en Simon was er als de kippen bij om de 1-2 te maken. ONS hanteerde steeds de lange bal en daar had de verdediging van Mulier moeite mee , het was af en toe billen knijpen langs de zijkant , er zat weinig voetbal meer in en heel veel spelers haalde hun niveau niet van de laatste wedstrijd tegen DFC. In de 55e min ging Simon er aan de rechterkant ervandoor maar zijn schot raakte de paal, in de 65e min kreeg Mulier de deksel op de neus , want de spits van ONS maakte er 2-2 van en kon Mulier weer overnieuw beginnen. In de 67e min kreeg de scheids een inzinking , hij legde de bal zomaar op de stip , terwijl heel Mulier en ONS zich afvroegen waarom hij dat deed, want de voorjaarskermis in Sneek was al een week voorbij, maar ja de scheids is de baas en je kunt er verder niks aan doen , de penalty werd benut en zo sta je zomaar achter met 3-2. Er werd van alles nog geprobeerd om nog een punt te redden , maar het mocht niet meer baten en zo werd er onnodig verloren van ONS, jammer want het had echt niet gehoeven , we waren gewoon niet goed genoeg als team vandaag. uithuilen en weer opnieuw beginnen , we staan nog steeds bovenaan en hebben alles nog in eigen hand.