Mulier JO15-1 nog steeds ongeslagen in competitieverband

Op 2 Maart ging Mulier op bezoek bij Oosterlittens ,om daar hun 1e competitiewedstrijd te spelen in het jaar 2019, Oosterlittens was geen onbekende voor Mulier, afgelopen December werd er nog 5-0 gewonnen in de KAMPIOENSWEDSTRIJD. Maar in de voorjaarscompetitie begint alles weer op 0-0 , en zijn we weer 3 Maanden verder. Vanaf het eerste fluitsignaal zette Mulier de tegenstander gelijk onder druk en in de 4e minuut was daar al een grote kans voor Mulier , maar het schot van Simon werd uitstekend gered door de doelman van Oosterlittens , die trouwens de hele wedstrijd goed stond te keepen. In de 10 minuut kopte Chris maar net naast uit een hoekschop, Mulier speelde goed en het was eigenlijk wachten op de 0-1. Het combinatie spel van Mulier was goed verzorgd en de zijkanten werden goed ingevuld en achterin werd wederom niks weggeven, in 15e minuut werd Mulier dan eindelijk beloond met een goal,  met een prachtig afstandschot van 25 meter schoot Simon de 0-1 binnen, de topscoorder van vorig jaar had zijn eerste goal alweer te pakken. Het enigste wat je de ploeg kwalijk kunt nemen , dat ze niet gedurende de wedstrijd de trekker werd overgehaald ,want Oosterlittens was rijp voor de slacht. In de 20 min was er weer een kans voor Mulier , maar het schot van Pierjan werd weer gekeerd door de keeper en vlak voor rust schoot Chris nog tegen de keeper aan en zo gingen we rusten met een 0-1 rustand. In de rust werd er gezegd dat Mulier goed had gevoetbald en dat we Oosterlittens hebben laten leven op een goed eindresultaat. In de 2e helft ging het allemaal heel anders dan we gedacht hadden, het hele jaar door, was dat eigenlijk onze beste helft. Vanaf het fluitsignaal zaten we niet meer in de wedstrijd en werd er ook niet meer lekker gevoetbald, we lieten Oosterlittens te veel voetballen en ze werden af en toe ook nog gevaarlijk, maar dat lag maar ons zelf dan aan Oosterlittens, want echte hele grote kansen kregen ze nou ook weer niet , maar als er eentje er toevallig invliegt dan staat het wel 1-1 en dan kunnen er nog rare dingen gebeuren. ook in de 2e helft kreeg Mulier nog een paar kansjes ,maar ook die gingen er niet in. Oosterlittens speelde steeds de lange bal ,mede ook omdat ze voor de wind speelde en daar had Mulier het soms knap lastig mee. Heel Mulier en de ”BUS ” met supporters uit Witmarsum waren dan ook opgelucht dat de scheidsrechter voor het einde floot en de terechte 3 punten mee naar Witmarsum konden nemen. Een mooie overwinning voor de boys, met een hele goeie 1e helft en een mindere 2e helft ,maar we zijn nog steeds 11 competitiewedstrijden ongeslagen, dus zo slecht doen we het niet.