Mulier JO15-1 maakt gehakt van Zeerobben JO15-4

Op 7 Sept. speelde Mulier zijn 2e wedstrijd voor de beker een uitwedstrijd tegen Zeerobben uit Harlingen, deze ploeg had zijn 1e wedstrijd met 10-0 verloren, maar daar had Mulier geen boodschap aan  , want bij bekerwedstrijden weet je het toch niet. Mulier begon fel aan de wedstrijd en wilde meteen een teken afgeven aan Zeerobben, dat er vandaag niks te halen viel. In de 4e min. nam Simon een corner en via de paal belande de bal voor de voeten van Stijn, die de bal zomaar in het doel kon schieten 0-1. Nog geen 2 min later was het linksback Didier, die met een mooie pass Lieuwe wegstuurde op links en zijn voorzet kwam bij Simon terecht en hij knalde de bal achter de doelman 0-2, een prachtige aanval van Mulier. Zeerobben werd op alle fronten afgetroefd en Mulier was dan heer en meester in het veld, in de 8e min. was het Simon die met een prachtige voorzet de geheel vrijstaande Jordi zag staan en die probeerde met een mooie omhaal de keeper op het verkeerde been te zetten, jammer genoeg ging de bal er niet in, anders ging dit doelpunt de hele wereld rond. In de 12e min. was er een mooie actie van Lieuwe, die zag dat Jordi vrij stond voor de goal en Jordi bedacht zich geen moment en schoot de bal in het doel 0-3. Mulier kon lekker vrijuit voetballen en aan het doelsaldo werken, in de 16e min gaf Jordi een mooie pass op Simon en die schoot met een prachtige boogbal de 0-4 binnen. In de 20e min. was het Joran die met een prachtige afstandschot de 0-5 op het scorebord zette, Mulier bleef gelukkig voetballen en had geen medelijden met Zeerobben. In de 25e min. was er een mooie combinatie tussen Joran en Thijs in het strafschopgebied en Thijs maakt het dan ook prachtig af want zijn schot ging langs de keeper 0-6. Zeerobben snakte naar de rust , maar Mulier was nog niet klaar met de 1e helft , in de 29e min. kwam er van links een voorzet van Thijs, zijn voorzet belande op het hoofd van Jordi die de bal panklaar legde voor Lieuwe en die hoefde alleen maar zijn voet er tegen aan te zetten 0-7. In de 33e min was het bijna Stijn die de 0-8 ging maken , maar zijn schot belande op de lat. In de 35e min. nam Lieuwe een corner, de bal kwam hoog voor de goal en Lieuwe , Simon en Stijn maakten met zijn drieen de 0-8 , want de “VAR” kon niet bevestigen wie er had gescoord, dit werd tevens de ruststand. In de rust werd er gezegd dat het doelsaldo nog weleens belangrijk kon zijn , want Dinsdag staat de kraker tegen AVC op het programma , want AVC won ook dik van Zeerobben. In de 40e min. was het Stijn die met een mooie pass, Jelmer kon bedienen in het strafschopgebied en die dacht niet na en schoot de bal hard tegen de touwen aan 0-9. 2 min. daarna kreeg Mulier ook nog een strafschop , omdat er hands werd gemaakt door Zeerobben, na lang aarzelen nam Mark het voortouw en schoot de strafschop binnen 0-10. In de 45e was het rechtsbuiten Joran, die de bal voorgaf en Stijn was er als de kippen bij om de bal onder de keeper zijn lichaam te schieten 0-11. In de 47e min. was het linkshalf Nick die met een prachtige pass Joran kon bereiken net buiten de zestien , die kapt vervolgens zijn man uit en schiet de bal prachtig binnen 0-12. Daarna nam Mulier wat gas terug en daar profiteerde AVC gelijk van , met een prachtig schot in de kruising van een middenvelder van Zeerobben liet hij Jarno kansloos 1-12. In de 65e min. was het Pierjan die met een mooie pass Jordi kon bereiken in het strafschopgebied en spits Jordi stond helemaal vrij voor de keeper en schoot de bal dan ook in het doel 1-13. Een paar min later was het Johannes die met een prachtige solo vanaf eigen helft bijna tot scoren kwam , maar zijn actie werd net niet beloond. In de 70e min. was het Stijn , die met een met een kleine solo de achterhoede van Zeerobben te kijk ging zetten en tenslotte ook de keeper kansloos achter liet 1-14. Dit werd tevens ook de eindstand en kan Mulier zich opmaken voor de kraker tegen AVC .