Mulier JO15-1 blijft maar winnen

Afgelopen Zaterdag moesten de jo15 om 15.45!!!!!! aantreden tegen het nietige LSC, de zon scheen volop dus, daar kon het niet aan liggen. Mulier speelde in hun vertrouwde opstelling met Colin en Jari op de bank, LSC was in de eerste helft veel feller dan Mulier en kon steeds de vrije man aanspelen op het middenveld, mulier was te laks en te afwachtend. Men dacht misschien dat we deze ploeg ook wel met grote cijfers konden verslaan, maar elke wedstrijd is toch weer anders. Het begint altijd met inzet , maar de duels werden te slap ingezet. Toch kwam Mulier op voorsprong, een mooie pass van Lieuwe Meint op Nick die beheerst de 0-1 binnen schoot. LSC had voorin een snelle spits en daar gokte ze steeds op want die zorgde steeds voor wat enkele gevaarlijke doelpogingen, na 20 min was het wel raak voor LSC , de spits ging alleen op Thijs af en schoot de bal onhoudbaar in het doel 1-1. Dit was een waarschuwing voor Mulier ,dat je dus elke tegenstander niet mag onderschatten. In de rust werd dat dus even duidelijk verteld aan de spelers, de mouwen moesten worden opgestroopt anders verlies je misschien ook nog wel de wedstrijd. Gelukkig kwam Mulier sterk uit de kleedkamer er werd veel meer strijd geleverd en de passie was  er weer om duels te winnen, na een aantal grote kansen gemist te hebben, schoot Simon de bevrijdende 1-2 binnen na een mooie voorzet van Colin. LSC kwam amper meer voor het doel van Thijs, toen werd het tijd voor de Colin ”show” hij maakte een zuivere hattrick en toen was het ook gedaan met LSC 1-5. In de laatste minuut maakte Simon nog zijn 2e doelpunt van de middag na een steekpass van Jari. De spelers waren na afloop weer een ervaring rijker, dat je dus nooit slap aan een duel moet beginnen, want dan kan elke tegenstander van je winnen. Na afloop hebben we met de spelers gegeten bij de MAC om daar de bekerwinst op Arum te vieren.