Monsterscore voor Mulier JO15-1

De eerste competitie voor Mulier jo15/1 was tegen Scharnegoutum jo15/2 , na 2 gemakkelijke overwinningen in de beker was de stemming binnen de ploeg erg groot. Nu hoopt je als leider zijnde dat dit ook doorslaat in de competitiewedstrijden, vanaf het eerste moment zocht Mulier vol de aanval , het was al heel snel 1-0 door Simon en even later was het Marten die de 2-0 binnen schoot. Zo ging het wel heel snel en de keeper van Scharnegoutum was eigenlijk een speler, want hun eerste keeper was geblesseerd. De goals velen als rijpe appelen mede ook omdat de keeper veel fouten ging maken , want elk schot was bijna een goal. rechtsbuiten Lieuwe Meint mocht ook meedoen met de schiettent en maakte er 3-0 van , Scharnegoutum bakte er helemaal niets van en daar profiteerde Mulier optimaal van , want even later schoot Simon van dichtbij de 4-0 binnen, gelukkig bleef Mulier lekker voetballen en combineren , Pierjan kon niet achter blijven bij Simon en hij scoorde ook zijn 2e goal 5-0. De ruststand werd bepaald door Lieuwe Meint, ook hij scoorde zijn 2e van de wedstrijd 6-0, Mulier had verder geen wissels want Chris en Simon Ulbe waren allebei geblesseerd. De tweede helft was eigenlijk een kopie van de eerste helft, Scharnegoutum creeerde helemaal niks en binnen 10 minuten in de 2e helft werd er 3x gescoord, Pierjan 7-0 Simon 8-0 en Nick de 9-0. Het werd alleen maar erger voor Scharnegoutum de achterhoede Johannes, Melle en Erik gaven ook deze keer geen presentjes weg en middenvelder Pierjan had eigenlijk nooit een tegenstander, en schoot maar weer eens van afstand 10-0 . met nog een paar minuten te spelen dachten Simon en Pierjan als we allebei nog een keer scoren dan heb jij er 4 gemaakt en ik ook en zo geschiedde het ook en daarom eindigde deze wedstrijd in een 12-0 overwinning. Een mooie opsteker voor de absolute bekerkraker Mulier-Arum komende Dinsdag aanvang 18.30.