Meiden van MO13 naar finale district beker!

Afgelopen zaterdag mochten de meiden de kwartfinale van de district beker spelen tegen Ouwe Syl, na een aftastend begin kwam Ouwe Syl steeds beter in hun spel, dit resulteerde in een 1-0 voorsprong voor de gastvrouwen, niet zo zeer door hun eigen spel, maar meer omdat de meiden van Mulier wat te veel ruimte weggaven bij het verdedigen. Na een aantal aanwijzingen van de coaches pakten de meiden het goed op dit resulteerde in een veld overwicht wat 5 minuten voor de thee leide tot de gelijkmaker van Mulier 1-1. Alles weer mogelijk en een steeds beter combinerend Mulier creëerde nog 2 prima uitgespeelde kansen maar helaas werd er niet meer gescoord tot de rust.

De meiden een iets wat te zoete limonade en de coaches een bakje leut, gaf weer nieuwe energie. Afgesproken dat we op de zelfde manier de tweede helft zouden beginnen dan waar we de eerste helft waren opgehouden.

In het begin van de tweede helft op nieuw een goed combinerend Mulier die de Ouwe Syl vast zette op eigen helft, maar Ouwe Syl had een prima keeper, dit resulteerde pas na een kwartier in de 1-2  na een mooie uit gespeelde aanval. Wie had gedacht dat Ouwe Syl nu zou komen kwam bedrogen uit weer kreeg Mulier de beste kansen, pas in de laatste 5 minuten zette Ouwe Syl de Mulier meiden onder druk, wat resulteerde in een aantal gevaarlijke situatie, maar gelukkig veranderde er niets meer aan de stand. Door dit resultaat mogen de meiden voor de derde maal achter elkaar naar de finale dag van de noordelijke districks beker die dit jaar gehouden wordt in Zuidwolde(Drenthe), hier moeten ze het opnemen in een kleine competitie tegen 3 andere tegenstanders.

De coaches zijn super trots op jullie met dit behaalde resultaat, een mooie vooruitzicht voor de meiden om op het einde van het seizoen deze finale te mogen spelen.

Groeten de meiden en leiders van mulier MO13.