Mededeling vanuit het MFC It Fliet bestuur

Beste mensen,

Regelmatig worden wij geconfronteerd met klachten van bewoners grenzend aan het sportcomplex It Fliet over geluidsoverlast en achterlatende rommel.
Daarnaast vinden wij op het complex kapot glas, kartonpakken etc. en hangt de jeugd soms tot laat in de avond daar rond met de nodige harde muziek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ons meubilair, stoelen en tafels. Ook wordt gebruik gemaakt van het kunstgrasveld wat zeker voor onbevoegden zoals duidelijk is aangegeven niet is toegestaan. De jeugd erop wijzen dat e.e.a. niet de bedoeling is heeft niet het gewenste effect gehad.

Wij worden dan ook gedwongen om de volgende maatregelen te treffen :

– dagelijks afsluiten van het complex van 21.00 uur tot 9.00 uur en dit middels borden met verboden     toegang volgens artikel 461 wetboek van strafrecht duidelijk aan te geven

– het installeren van een camera bewakingssysteem om overtreders te kunnen traceren

– overleg met politie over hulp bij handhaving van deze maatregelen.

Wij betreuren ten zeerste deze maatregelen te moeten treffen. Een en ander kost natuurlijk het nodige geld en afgezien daarvan is het ook voor de vrijwilligers niet leuk op deze manier het complex te onderhouden. Wij hopen met deze maatregelen te bereiken dat de klachten verdwijnen en vragen hierbij een ieder om ons te helpen bij handhaving daarvan.

Bestuur MFC It Fliet

24 juli 2019 svmulier Club No Comments