Programma jubileumweekend

Door de jubileumcommissie is een weekendprogramma voor jong en oud in elkaar gezet, waarbij we voor de volwassenen het geheel beide dagen natuurlijk gezellig afsluiten in een tent, die daarvoor speciaal wordt geplaatst.

Druk op elk item in onderstaande lijst om meer informatie te krijgen over dat item.

Vrijdag 25 augustus 2017

Leuke act om ons weekend te openen! Iedereen is welkom om deze show te aanschouwen en daarna onze jeugd aan het werk te zien.

Alle jeugdleden moeten zich opgeven voor deze middag. Je hebt hierover al bericht gekregen van de jeugdcommissie. Opgave verloopt via de jeugdcommissie: jeugdcommissie@svmulier.nl

Toegankelijk voor allen. Indien u wenst te spreken tijdens de receptie, neem dan even contact met ons op via de email op 50jaar@svmulier.nl

Bij voldoende duisternis presenteren wij een overzicht van ons 50 jarige bestaan in een spectaculaire lichtshow. (aanrader)

Zaterdag 26 augustus 2017

U kunt Witmarsum, Schettens, Schraard, Longerhouw en Pingjum vanuit de lucht bekijken!

U kunt vooraf betalen voor een helikoptervlucht en dan kost deze € 40,- per persoon.Op de dag zelf is dit € 45,-. De vlucht duurt ongeveer 6 minuten.

Verdeeld over een aantal velden strijden gemixte teams van leden en oudleden in toernooi-vorm tegen elkaar. Deelname is vanaf 17 jaar.

Tijd voor ontspanning na de sportieve strijd op het veld. Gezellig samen eten en drinken. Voor de barbecue vragen we een bijdrage van € 5,-. We zorgen uiteraard voor ruim voldoende eten.

De heer J. Cnossen – ons oudste lid – verricht de trekking van onze grote loterij. Vergeet niet uw lot(en) mee te nemen.

Ten eerste bepalen niet zij, maar wij wat ze gaan spelen. En dat kan van alles zijn, hun repertoire is zeer uitgebreid. Van Let’s Twist Again tot Can’t Stop The Feeling.