Jeugd SV Mulier ook actief in de Poiesz supermarkt!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zoals velen waarschijnlijk wel weten doet SV Mulier dit jaar ook weer mee met de jeugdsponsoractie van de Poiesz.
Met deze actie kunnen we een mooi sponsorbedrag voor onze jeugdafdeling binnenhalen.
Afgelopen zaterdag was de actiedag van SV Mulier in de Poiesz supermarkt in Witmarsum. Van 10:00 uur tot 15:00 uur kleurde de supermarkt SV Mulier rood. Onze jeugdspelers hadden de taak om natuurlijk zoveel mogelijk sponsormunten in de koker van SV Mulier te krijgen. Daarnaast moesten ze proberen om zoveel mogelijk roombroodjes te verkopen, vooral ook omdat dit extra munten opleverde. We beschikken bij Mulier gelukkig over goede verkopers en verkoopsters, want de roombroodjes waren binnen no-time uitverkocht. Daarom moesten we daarna de tompoezen proberen te verkopen. Ook dit was geen probleem.
Buiten kon je laten zien of je een goede traptechniek had door op een gatendoek te schieten. Het gatendoek werd ons deze dag aangeboden door JATS Sport- en Spelverhuur, waarvoor dank!
Het was weer een geslaagde en vooral gezellige middag! Het heeft weer vele muntjes opgeleverd. Alle jeugdspelers en –speelsters en jeugdleiders die hebben meegeholpen, super bedankt! Natuurlijk ook Poiesz supermarkt bedankt voor deze geweldige actie voor vele verenigingen.
De actie is nog niet afgelopen, dus we hopen dat de SV Mulier koker nog flink wordt gevuld!
De jeugdcommissie van de SV Mulier

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”8888,8889,8890,8891,8892,8893,8894,8895,8896,8899″][/vc_column][/vc_row]