Jan Cuperus Toernooi weer een groot succes

Na 2 coronajaren was het zaterdag eindelijk weer zo ver: het Jan Cuperus Toernooi. Een schitterende traditie die ook dit jaar weer voor veel vrolijke gezichten zorgde bij de deelnemers.

Bij de senioren waren er ongeveer 50 speelsters en speelsters dus had de technische commissie 8 ploegjes samengesteld. Dit jaar deden ook de jongens en meisjes van de JO17 en MO17 mee en dat was voor herhaling vatbaar want zij deden absoluut niet onder voor de 18+ers.

Om half 1 werd de eerste bal in het spel gebracht en vervolgens konden de massaal aanwezige toeschouwers genieten van de ene spannende partij na de andere. Uiteindelijk was het team Nederland dat in de finale team Portugal na penalty’s wist te verslaan. Het winnende team bestond uit Lars Vallinga, Thijs Witteveen, Youp Bruinsma, Gonnie Schilstra, Jan Willem Wagenaar en Sara Piller. Gefeliciteerd heren en dames!

Dank gaat uit naar de organisatie van het toernooi, André Hofstra en Jesse van der Molen, de spelleiding, Gerrit Roffel en Geert Sprik, en de vele scheidsrechters die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Na afloop was het nog lang gezellig in de kantine. De kantinecommissie had alles goed voor elkaar en rond de klok van half 7 stond het stamppotbuffet klaar, ook dit jaar weer verzorgd door Party Service van der Zee uit Arum. Dit was ook een succes want het eten werd gretig verorberd en sommigen schepten zelfs 3 of 4 keer op….

Hiermee was de koek echter nog niet op want tot in de laatste uurtjes werd er genoten van een drankje en de gevarieerde feestmuziek van de heren van DJ Silver. Een topavond!

Tot volgend jaar!