ING en SV Mulier gaan voor 3 jaar een samenwerking aan

De komende drie jaar is ING trotse sponsor van onze vereniging!

SV Mulier gaat voor drie jaar een samenwerking aan met ING. Dit nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus van dit jaar ingegaan.

In totaal gaat ING 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. SV Mulier is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal. Voorzitter Jetze Spijksma van SV Mulier: “We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij het meiden- en damesvoetbal nóg beter op de kaart zetten en de jeugdafdeling van de vereniging verder versterken. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.”

“Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met SV Mulier en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,” zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.

SV Mulier bedankt ING voor het vertrouwen en we kijken uit naar een mooie samenwerking de komende jaren.