Grote Clubactie 2020 van start

Ook dit jaar doet SV Mulier weer mee met de Grote Clubactie. In samenwerking met  tennisvereniging TCW en gymnastiekvereniging V&O gaan we vanaf 19 september 2020 weer loten verkopen. De loten kosten € 3,00 per stuk en er zijn weer mooie prijzen te winnen. De trekkingsuitslag wordt op 10 december 2020 bekend gemaakt.

Loten kopen gaat door de coronacrisis iets anders dan in andere jaren. Zoals altijd gaan de lotenverkopers langs de deuren om loten te verkopen voor hun vereniging. Ook dit jaar is dit mogelijk, maar natuurlijk wel op gepaste afstand. Wanneer er een lotenverkoper bij je langs komt heb je de keuze om een lot te kopen door:
1. Het eenmalige machtigingsformulier, op gepaste afstand, met eigen pen in te vullen
2. De QR-code te scannen met je de camera van je mobiele telefoon, je komt dan terecht op een online verkooppagina waar je het eenmalige machtigingsformulier invult (Je hoeft dan de eenmalige machtiging in het boekje niet meer in te vullen).

De QR-code staat in en op het verkoopboekje maar de loten verkopers kunnen deze QR-code ook uitprinten en meenemen of ergens opplakken.

Loten kopen kan ook online, via: https://lot.clubactie.nl/lotkopen/

Steun onze club door zoveel mogelijk loten te kopen, want maar liefst 80% van de opbrengst van elk lot komt ten goede aan onze vereniging. Dat is € 2,40 per lot!

Wellicht wint u de hoofdprijs van € 100.000 of een auto. Met een lot maakt u natuurlijk ook nog kans op vele andere prijzen zoals reischeques, fietsen en tickets voor een minicruise. Kijk voor al de prijzen die u kunt winnen op: https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

22 september 2020 svmulier Club, Nieuws No Comments