Geslaagde Slotdag

We kunnen terugkijken op een prachtige dag waarbij er zowel binnen als buiten het veld successen werden gevierd.

De dag begon meteen goed met de MO13 die dankzij een monsterzege op Beetgum het kampioenschap binnenhaalde. Later op de avond werd dit team op schitterende wijze in het zonnetje gezet door de jeugdcommissie. De felicitaties gaan uit naar de speelsters van dit gloednieuwe team en hun begeleiders. Erg goed gedaan!

Daarmee is de koek echter nog niet op voor de jeugd want ook de JO13 en de MO17 kunnen nog kampioen worden als ze hun laatste wedstrijden weten te winnen. Volop spanning dus de laatste weken.

’s Middags werd dit succes nog eens dunnetjes over gedaan want voor het eerst dit seizoen wisten de beide eerste elftallen van Mulier op dezelfde zaterdag te winnen! De vrouwen verpulverden SC Bolsward VR3 en het eerste herenteam wist met 3-1 hekkensluiter Blokzijl te kloppen.

Het was ’s middags ook druk bij de spelletjes voor de jeugd want dankzij een uitdagende stormbaan, een voetbalboarding en natuurlijk onze mascotte hoefden zij zich geen moment te vervelen. En na afloop was er uiteraard patat voor alle deelnemers.

De dag werd afgesloten met de traditionele barbecue. Weima & van der Werf zorgden voor een mooi stukje muziek en met het draaiend rad en een paar drankjes was het nog lang gezellig op It Fliet!

 

16 mei 2023 svmulier Slotdag No Comments