Kom voetballen bij Mulier!

Nu het voetbalseizoen is afgelopen gaat de knop weer om en worden alle pijlen gericht op komend seizoen. Zo worden de teams samengesteld en opgegeven en ook wordt er weer gezorgd dat alle teams weer over voldoende leiders en trainers beschikken.

Maar het is ook hét moment om je aan te melden om volgend seizoen te gaan voetballen bij Mulier.

Elk (jeugd)lid kan rekenen op trainingen van deskundige trainers en op zaterdag speel je met je team een wedstrijd onder begeleiding van 1 of meerderes coaches. Mulier beschikt over geweldige faciliteiten met een modern complex en een kunstgrasveld waarop trainen vrijwel altijd mogelijk is. Bovendien zorgt de jeugdcommissie en de activiteitencommissie het hele jaar door voor leuke activiteiten.

Maar dat is niet alles! Om je als nieuw lid helemaal thuis te laten voelen bij de vereniging krijgt elk nieuw jeugdlid namelijk een trainingspak van de vereniging. Zo ga je op het voetbalveld, en ver daarbuiten, altijd picobello gekleed en ben je overal herkenbaar als trots Mulierlid.

Iedereen vanaf 5 jaar is welkom en in september beginnen de trainingen en wedstrijden. Meld je dus nu aan en kom volgend jaar lekker voetballen bij Mulier!

22 mei 2024 svmulier Jeugd No Comments