Mulier VR1 weet niet te winnen van Oudega VR1

Afgelopen woensdagavond speelden de vrouwen van Mulier tegen de dames uit Oudega. De eerste helft was Oudega de betere ploeg met de beste kansen, maar de verdediging van Mulier bracht steeds goed redding. Mulier loerde op de counter en kwam er af en toe gevaarlijk uit, maar wist geen grote kansen te noteren. Hierdoor gingen beide ploegen met een 0-0 stand aan de thee.

Bij de start van de tweede helft leek het wel of er een slaapmiddel in de thee van Mulier was gestopt. Binnen een ‘poep en in skeet’ stond het 0-4 voor de gasten uit Oudega. Mulier was helemaal niet bij de les en mocht de keepster dankbaar zijn dat de score niet hoger uit liep. Mulier probeerde het daarna nog wel, maar is eigenlijk geen moment gevaarlijk geweest. Het mooie weer vergoedde veel en de dames hebben er alles aan gedaan, maar er zat helaas niet meer in.

Aankomende zaterdag nemen de dames het op tegen GAVC uit Grou. De wedstrijd begint om 11:30 uur in Witmarsum en na drie nederlagen op rij wordt het wel weer even tijd voor een overwinning. Bovendien wist GAVC de heenwedstrijd met 3-2 te winnen, dus met hun is er sowieso nog een appeltje te schillen. Coach Tienstra en assistent de Boer zullen de dames weer op scherp moeten zetten en dan blijven de drie punten gegarandeerd in Witmarsum!