Coronaprotocol

Vanuit de overheid, de KNVB en het NOC*NSF zijn vanwege de uitbraak van het coronavirus maatregelen genomen en protocollen opgesteld om voetballen in coronatijd mogelijk te kunnen maken.

De belangrijkste regel is dat volwassenen altijd 1,5 meter afstand moeten houden onderling. Van deze basisregel kan alleen tijdens het sporten afgeweken worden. We verzoeken iedereen met klem om zowel langs de lijn als in het gebouw van MFC It Fliet deze 1,5 meter afstand te houden.

Voor het gebruik van de kantine dienen we ons als vereniging te houden aan het Protocol Horeca. Dit houdt onder andere in dat iedereen een vaste zitplaats heeft en er maar een beperkt aantal plaaten beschikbaar is in de kantine en op het terras.

We vragen van iedereen die betrokken is bij de club, zij het als speler, vrijwilliger of als betrokken supporter, dat ze op de hoogte zijn van de inhoud van het coronaprotocol en dat ze bij betreden van het sportterrein de spelregels volgen. Voor vragen kunt u contact opnemen met de corona-coördinator van SV Mulier, Geert Sprik, tel.: 06-46587339.

Het bestuur van SV Mulier

Coronaprotocol SV Mulier