Coronaprotocol

Vanuit de overheid, de KNVB en het NOC*NSF zijn vanwege de uitbraak van het coronavirus maatregelen genomen en protocollen opgesteld om voetballen in coronatijd mogelijk te kunnen maken. Deze richtlijnen hebben we als vereniging bestudeerd en vervolgens hebben we deze aangepast naar de situatie bij onze vereniging. Voor de diverse doelgroepen, zoals spelers en toeschouwers, zijn aparte protocollen opgesteld , maar ook voor de verschillende ruimtes op het complex, zoals de kantine en de kleedkamers, hebben we spelregels opgesteld. De protocollen kunt u hier vinden.

De kern van het protocol is dat volwassenen altijd 1,5 meter afstand moeten houden onderling. Van deze basisregel kan alleen tijdens het sporten afgeweken worden. We verzoeken iedereen met klem om zowel langs de lijn als in het gebouw van MFC It Fliet deze 1,5 meter afstand te houden. Verder is er op het complex belijning aangebracht, hangen er overal informatieposters en is de hoofdingang op wedstrijddagen de enige in- en uitgang tot het complex. Voor het gebruik van de kantine dienen we ons als vereniging te houden aan het Protocol Horeca. Dit houdt onder andere in dat iedereen een vaste zitplaats heeft, u bij aankomst gevraagd wordt naar uw gezondheid en u gevraagd wordt uw contactgegevens te laten registeren voor een mogelijk bron- en contactonderzoek door de GGD. (Dit laatste is op vrijwillige basis)

We vragen van iedereen die betrokken is bij de club, zij het als speler, vrijwilliger of als betrokken supporter, dat ze op de hoogte zijn van de inhoud van de coronaprotocollen en dat ze bij betreden van het sportterrein de spelregels volgen. Op het complex zijn de protocollen in papieren versie beschikbaar en ook is het protocol te downloaden op de website van Mulier. Voor vragen kunt u reageren op deze mail of contact opnemen met de corona-coördinator van SV Mulier, Geert Sprik, tel.: 06-46587339.

Het bestuur van SV Mulier

Coronaprotocol SV Mulier