Coronaprotocol

Vanuit de overheid, de KNVB en het NOC*NSF zijn vanwege de uitbraak van het coronavirus maatregelen genomen en protocollen opgesteld om voetballen in coronatijd mogelijk te kunnen maken.

De belangrijkste regels staan in onderstaand protocol.

Voor het gebruik van de kantine dienen we ons als vereniging te houden aan het Protocol Horeca. Dit houdt onder andere in dat iedereen een vaste zitplaats heeft en er aan iedereen van 18 jaar en ouder gevraagd wordt om een Coronatoegangsbewijs.

We vragen van iedereen die betrokken is bij de club, zij het als speler, vrijwilliger of als betrokken supporter, dat ze op de hoogte zijn van de inhoud van het coronaprotocol en dat ze bij betreden van het sportterrein de spelregels volgen. Voor vragen kunt u contact opnemen met de coronacoördinator van SV Mulier, Geert Sprik, tel.: 06-46587339.

Het bestuur van SV Mulier

Coronaprotocol SV Mulier