Bericht van de TC: René Anema verlengt contract, trainer voor VR1 en donderdag slottraining!

De spelers rond het eerste elftal, leider, T.C., bestuur en onze huidige hoofdtrainer René Anema hebben in goed overleg besloten om het contract met een jaar te verlengen. De trainer begint daarmee aan zijn 3e seizoen bij de club waar hij als speler ooit het rood/witte tenue heeft gedragen. De doorstroming van jeugdspelers en het plezier in de spelersgroep zijn mede bepalend geweest voor een verlening van het contract. Momenteel staat Mulier op de 6e plaats, maar doel blijft om op de vierde plek te eindigen en een plekje af te dwingen voor promotie naar de 4e klasse. 
 
Daarnaast is ook voor onze vrouwen goed nieuws. Na de winterstop gaat een trainer uit Balk aan de slag met zowel de vrouwen als de meisjes MO-17. De trainer traint al 25 jaar vrouwenteams. Het is voor beide partijen kijken of er de juiste “klik”is, zodat er eventueel verlengd kan worden na de zomer. Uiteraard hebben de vrouwen hierin ook een beslissende stem. Voorlopig komt deze trainer 1x in de week de trainingen verzorgen. De andere trainingen worden gedaan door de huidige trainers.
 
Donderdag 20 december is de laatste gezamenlijke training van dit jaar. Enkele spelers organiseren een gezellige nazit met hapjes. We rekenen op een grote opkomst!
14 december 2018 svmulier Bestuur No Comments