De winst waait aan de dames van Mulier voorbij

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Met een selectie van 12 dames reisden we af naar Akkrum, waar de wedstrijd tegen ST. Aengwirden/Akkrum VR1 op het programma stond.

We wisten van vorig seizoen dat dit een fysiek sterke ploeg was, en dat we de winst niet cadeau gingen krijgen. Na overleg in het team kozen we ervoor om eerst wind tegen te spelen, en mocht de thuisploeg aftrappen. Dat de wind aanwezig was op het kunstgrasveld van Akkrum werd al snel duidelijk. De ballen richting de goal van Mulier hadden veel vaart, en de verdediging had het lastig om de ballen weg te werken. Ze bleven hangen en waaiden net zo snel weer terug. Toch wisten we de nul te houden in de eerste helft en creëerden we nog een aantal kansen. En gingen we met een brilstand aan de thee.

In de tweede helft hadden we wind mee, maar ook daar hadden we moeite mee. We kregen geen grip op de wedstrijd. En was het de spits van Aengwirden/Akkrum die de 1-0 op het bord zette. Ze kreeg wat te veel ruimte van de verdediging en wist dat goed te benutten. Niet veel later was het geen buitenspel en maakte de zelfde speler van de thuisploeg ook de 2-0. En kwam er zelfs nog een hattrick voor de spits van Aengwirden/Akkrum die een makkelijk gegeven penalty benutte. De dames van mulier hadden het lastig, kregen wat last van pijntjes en de vermoeidheid sloeg toe waardoor de wedstrijd met 10 man moest worden uitgespeelt.

Niet het resultaat waar we op gehoopt hadden, hopelijk kunnen we volgende week de punten in Witmarsum houden want dan word er om 12.30 tegen Scharnegoutum’70 VR1 gespeeld.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”14479,14478,14477,14476,14475,14474,14473,14472,14471,14470,14469,14468,14467,14466,14465,14461,14462,14463,14464,14460,14459″][/vc_column][/vc_row]