Mulier VR1 weet pittige pot tegen Scharnegoutum te winnen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Zaterdag 4 november in duel tegen Scharnegoutum. Als team waren we positief met wel 15 man sterk.

We begonnen de wedstrijd goed, binnen de 2e minuut stond het al 1-0 door een mooie bal van Sjoukje. Al gauw maakte Marianne de 2-0 en Ester de 3-0. Met een goed gevoel gingen we de rust in, we speelden goed en Scharnegoutum begon minder te spelen.
Tot de 2e helft, toen wist Scharnegoutum namelijk binnen 5 minuten tot 3-2 te komen. Gelukkig wist Sjoukje daarna nog een doelpuntje te scoren. Scharnegoutum wist daarna 2 panna’s te ‘maken’ bij de voorstoppers, waardoor de bal vlak voor de goal terecht kwam en het 4-3 werd.
Gelukkig werd Scharnegoutum een beetje te ‘fanatiek’ en scoorden ze bij een corner een eigen  goal, wat voor ons weer een doelpunt opleverde. Uiteindelijk mochten we een 5-3 stand op het bord noteren.

En scheidsrechter George, bedankt voor het fluiten!

Aanstaande zaterdag gaan we knallen tegen GAVC VR1 in Grou om 14:30.